B590 NightGlows Not working

Discussion in 'Bug Reports' started by Jim Beam, Mar 21, 2014.

  1. lordpantsington

    lordpantsington Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    848
    Likes Received:
    77
    It was more the type of entry that I wanted to draw attention to. I see nothing different about that Joesville entry than this entry from Silverstone GT:

    What track should I use?

    Silverstone, Loch, Limerock, as well as what I've been working on in DevMode also looked messed. In fact Loch Drummond Long looked fully lit @ 3am so I searched for an ISI track that looked dark, and had lights (Silverstone didn't appear to have any). I did see some sort of lights @ VLM's Sebring, but it didn't seem to cast light on terrain/road and was something that might be clever texture work.
     
    Last edited by a moderator: Apr 16, 2014
  2. Jamie Shorting

    Jamie Shorting Registered

    Joined:
    Sep 11, 2013
    Messages:
    2,628
    Likes Received:
    2
    There is still this issue at Mills with the signs that have lights on them. Sorry I don't know the technical term. They do look different from different angles and distances though.


    View attachment 12331
     
  3. Luc Van Camp

    Luc Van Camp Track Team Staff Member

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    1,030
    Likes Received:
    14
    Yes, that's something we'll need to address when we revisit and upgrade the track. It's ... in the queue ............. :)
     
  4. Jamie Shorting

    Jamie Shorting Registered

    Joined:
    Sep 11, 2013
    Messages:
    2,628
    Likes Received:
    2
    Thanks Luc. :)
     
  5. Jorgen

    Jorgen Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    558
    Likes Received:
    3
    Here's one from a conversion I did a while ago, and it works fine as far as I can see:

    Code:
    Light=Nightlight01
    {
        Type=Omni Pos=(-115.440649, 30.0, -129.469906) Range=(0.000000, 60.000000) Active=True Intensity=(6.000000) Color=(235, 235, 220)
    }
    I remember I had to increase the intensity quite a bit from rFactor1, so that might be it.
     
  6. lordpantsington

    lordpantsington Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    848
    Likes Received:
    77
    Alrighty, found out at least some of the issues:
    The automated HDR profile for LD makes the track look like setting sun @ 3am, turning HDR off lights the track as if it is dusk or dawn.

    Turning track details up allowed me to see the light glow objects @ Mills, but I am not seeing the actual lighting as shown in post 42 here is what I have:
    GRAB_011.JPG
    Notice how it is very flatly lit. It is like the lights aren't actually there.
     
  7. lordpantsington

    lordpantsington Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    848
    Likes Received:
    77
    When you seem to be the only one with an issue, check your install. Looks like mine wasn't updating to 660. Is now, issue fixed.
     

Share This Page