2015 Stock Cars Now Available!

Discussion in 'News & Notifications' started by 88mphTim, Sep 25, 2015.

  1. TIG_green

    TIG_green Registered

    Joined:
    Jul 21, 2012
    Messages:
    3,037
    Likes Received:
    42
    I did deleted cbash and shaders after updating to 1008.

    what does it help to delete player.json?
     
  2. simforlife2

    simforlife2 Registered

    Joined:
    Apr 20, 2015
    Messages:
    175
    Likes Received:
    3
    Road America being done 3PA
     
  3. Pedro Delgado2

    Pedro Delgado2 Registered

    Joined:
    Mar 14, 2015
    Messages:
    123
    Likes Received:
    40
    Really????????
     
  4. Mydriaz

    Mydriaz Registered

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    947
    Likes Received:
    37
    Thank you for these StockCars (ovals and new build too).
    You've made a great job !
    I have not driven this type of car from Nascar 2003 game !
    I've run a few laps at Charlotte and it's very impressive.
     
  5. Lgel

    Lgel Registered

    Joined:
    Jun 24, 2014
    Messages:
    1,242
    Likes Received:
    326
    Great liveries, great modelling, cars are very fast on a road track, fun and easy to drive.
    Congratulation ISI, that is the way to do things.
     
  6. TIG_green

    TIG_green Registered

    Joined:
    Jul 21, 2012
    Messages:
    3,037
    Likes Received:
    42
    I deleted player.json...still can't enter ISI stock cars servers. Still looking for proper help for this.
     
  7. Woodee

    Woodee Registered

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    3,061
    Likes Received:
    354
    Is the race button grey? The servers you are trying to join are red? Mod not found? The ISI servers definitely download the mod to use.
     
  8. simforlife2

    simforlife2 Registered

    Joined:
    Apr 20, 2015
    Messages:
    175
    Likes Received:
    3
  9. TIG_green

    TIG_green Registered

    Joined:
    Jul 21, 2012
    Messages:
    3,037
    Likes Received:
    42
    I hope people would sometimes read before replying.

    i can press race (join). I have the latest version, stock cars and all the tracks. It doesn't even start to download after the black loading box appears. I already told that I could join another server with Joesville and stock cars (not ISI) and I can also join ISI GT server. Stock car servers are not set up properly.
     
  10. Woodee

    Woodee Registered

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    3,061
    Likes Received:
    354
    The ones I joined last night was! "REVS - Simracing UK S2" and "-Fun2Race.net-3-"
     
  11. TIG_green

    TIG_green Registered

    Joined:
    Jul 21, 2012
    Messages:
    3,037
    Likes Received:
    42
    I meant ISI stock car servers aren't set up properly.
     
  12. Gijs van Elderen

    Gijs van Elderen Member

    Joined:
    May 1, 2014
    Messages:
    1,396
    Likes Received:
    466
     
  13. Jimmi Allison

    Jimmi Allison Administrator Staff Member

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    736
    Likes Received:
    659
    I'd better install these monsters ;) looks fun
     
  14. Gupster

    Gupster Registered

    Joined:
    May 19, 2013
    Messages:
    404
    Likes Received:
    25
    Have you turned the SC plugins on? I don't know if that would help, just thinking of possible issues.

    sent from my electronic distraction device
     
  15. Woodee

    Woodee Registered

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    3,061
    Likes Received:
    354
    17 people may disagree with you.... ISI Stockcar server at Brookdale is working fine.
     
  16. TIG_green

    TIG_green Registered

    Joined:
    Jul 21, 2012
    Messages:
    3,037
    Likes Received:
    42
    You are not helping by pointing out the obvious. What else do I have to do besides installing stock car mod, build 1008 and all those oval tracks? Install some plugin that was suggested in the earlier post?
    Can't be my network settings because I can enter other servers just fine.
     
  17. matf1

    matf1 Registered

    Joined:
    Dec 27, 2011
    Messages:
    671
    Likes Received:
    2
    Hey TIG, sounds to me like it's unable to write the mod file.
    As you have entered other servers with stockcars, your plugins should be fine.
    As it is only this server, it's likely the initial download became corrupted and is 'stuck'

    In the launcher on the content tab, sort by type and uninstall/delete all 'mod' files, leaving all other types alone. Hopefully that will remove the offending file.
     
  18. Kristoff Rand

    Kristoff Rand Registered

    Joined:
    Dec 23, 2011
    Messages:
    1,055
    Likes Received:
    10
    great video... great graphics settings. care to share your wheel settings?
     
  19. Kristoff Rand

    Kristoff Rand Registered

    Joined:
    Dec 23, 2011
    Messages:
    1,055
    Likes Received:
    10
    Have you tried clicking a few times. on race. like trying multiple times? seems to be a quirk.
     
  20. Woodee

    Woodee Registered

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    3,061
    Likes Received:
    354
    Just trying to narrow down what the problem could be.... it's not a stockcar server setup problem.
     

Share This Page